6 Ekim 2024 Pazar

Gaziantep’te hastanın başına gelmeyen kalmadı

Gaziantep’te fıtık tedavisi olan ve iyileşen Mehmet Hamurcu isimli vatandaş, sosyal medyada ’15 günde fıtığını kurutur

Gaziantep’te fıtık tedavisi olan ve iyileşen Mehmet Hamurcu isimli vatandaş, sosyal medyada ’15 günde fıtığını kurutur. İşe yaramazsa paran iade’ yazılı fotoğraflarını görünce şok yaşadı. Tedavisini etmeyen kişilerin fotoğrafını izinsiz bir şekilde kullandıklarını gören Hamurcu, soluğu savcılıkta aldı. Gaziantep 1. Sulh Ceza Hakimliğine suç duyurusunda bulunan Hamurcu, reklamlara erişim engelli getirtti.

FIRSATÇILAR VİDEOYU ÇALMIŞ

Kahramanmaraş’ta kremle fıtığı iyileştiren birinin olduğunu öğrendiğini belirten Mehmet Hamurcu, ‘Gittim ve o kremden kullandım. O krem bana çok iyi geldi. Eşe dosta söyledim. Bu adam benim videomu sayfasında paylaşmıştı. Ancak daha sonra bazı fırsatçılar benim videomu bu sayfadan alıp kendileri yapmış gibi paylaşmışlar’ dedi.

KİM SORSA ENGELLİYORLAR

Sosyal medyada tanıdıklarının videosunu görünce kendisine attıklarını belirten Mehmet Hamurcu, ‘Beni tedavi eden adamın sayfasından videomu çalmışlar. Hemen kendilerine neden böyle bir şey yapmak istediklerini sormaya çalıştım. Hemen engel koydular. Kim sormaya kalksa engelliyorlar. Ben de çare olarak suç duyurusunda bulundum’ dedi.

İTİBAR ETMEYİN

Gaziantep’te fıtık tedavisini yapanların fotoğrafını reklam aracı olarak kullananlar olmadığını belirten Mehmet Hamurcu, fıtık kurutucu diye reklam yapanlarla hiçbir alakasının olmadığını dile getirdi. ‘Ameliyatsız fıtıktan kurtulun. 15 günde fıtığını kurutur. İşe yaramazsa paran iade. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın’ yazılarına kimsenin aldanmamasını da isteyen Hamurcu, vatandaşları da uyarmayı ihmal etmedi.

Kaynak: KentHaber27.com

ÖNCEKİ HABER

Gaziantep’te hastanın başına gelmeyen kalmadı

SONRAKİ HABER

Ali Şahin’den İsrail’e NATO mesajı