6 Ekim 2024 Pazar

Bir gülücük Bin Mutluluk

Doğal Öğretim Akademisi Kooordinatörü Zozan Diken, önemli etkinlikteki duyarlı ve öncü rolü nedeniyle Diş Doktorlarına teşekkürlerini etti
Doğal Öğretim Akademisi Kooordinatörü Zozan Diken, önemli etkinlikteki duyarlı ve öncü rolü nedeniyle Diş Doktorlarına teşekkürlerini etti. Özel gereksinili çocukların ağız ve diş sağlığının önemini kavrayan Zozan Diken, çocukların tıbbi desteğe ulaşmalarını sağlamak için gösterdiği çabaları takdirle karşılandı.
Özel gereksinimli çocukların sağlık taramalarının düzenli aralıklarla gerçekleştirilmesi, toplumun tüm kesimlerinden destek ve işbirliği gerektiren bir konudur. Doğal Öğretim Akademisi ve Daradent Diş Kliniği’nin bu duyarlı davranışıyla toplumsal sorumluluk bilincini yansıttığı görülmektedir. Özellikle özel gereksinimlere sahip bireylerin rutin tarama ve sağlık hizmetlerine erişimleri, toplumun sağlık ve sosyal refah düzeyini artırmak adına kritik öneme sahiptir.
Bu duyarlı eylem, toplumda örnek alınabilecek bir yaklaşımdır. Daradent ailesi, topluma sosyal duyarlılık ve erişilebilir sağlık hizmetlerine katkıda bulunarak önemli bir rol oynamışlardır.
Bu tür farkındalık yaratma ve toplumsal sorumluluk bilincine katkı sağlama amaçlı etkinlikler, toplumun her kesimince takdirle karşılanmalı ve desteklenmelidir. Doğal Öğretim Akademisi adına Daradent Diş Kliniği ekibine, duyarlı davranışları için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu önemli adımlar, gelecekte daha sağlıklı ve güçlü bir toplum için umut verici birer işaret niteliği taşımaktadır.

Kaynak: mardinsoz.com

ÖNCEKİ HABER

Batman Gündemi 30 Temmuz 2024

SONRAKİ HABER

Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşlarında Gaziantep’ten kimler var?..